Har du børn, der godt kunne tænke sig at dyrke sport? Måske de allerede går til en form for sport og bare godt kunne tænke sig at prøve noget andet – måske det handler om, at de gerne vil prøve at starte til noget for første gang. Uanset hvad tilfældet er, er det skønt at vide, at man finder et godt sted, hvor der er fokus på, at alle bliver godt inkluderet på holdet.

Det er tilfældet ved http://streetx.dk/, som har parkourhold for børn i alle aldre. Her er hold fra de mindste på seks til otte år og op til 13+, så der er noget for de fleste. Her vil man lære forskellige tricks og delelementer fra parkourens verden, så børnene virkelig bliver bekendte med egen krop og lærer at bevæge sig så effektivt som muligt omkring – noget af det, som er hovedmålet med netop parkour. Parkour er endnu en relativt ny sportsgren i Danmark, men der er efterhånden flere og flere, som dyrker det, så det er en god måde at finde nye bekendtskaber på.

Øg trivsel på arbejdspladsen

Det er ikke kun børn, der har gavn af aktivitet i hverdagen – det har alle. For voksne mennesker med fuldtidsjob kan det være svært at passe aktivitet ind i en dagligdag, der ellers er fyldt med hverdagsrutiner med kørsel til og fra aktiviteter for børn, arbejde, madlavning og andre ting i husholdningen, der skal overholdes. Derfor er der mange virksomheder, der har glæde af at tilbyde aktivitet i løbet af arbejdsdagen.

Her behøver ikke nødvendigvis at være tale om parkour, men konceptet mind in motion er udviklet for netop at lade fysisk aktivitet understøtte mental trivsel og velvære på arbejdspladsen – de to ting er noget af det, der gang på gang har vist sig at hænge sammen og blandt andet være med til at øge effektiviteten i virksomhederne.