Det kan være hektisk i butikker, hvor der strømmer kunder ind og ud, og dine medarbejdere fare rundt på gulvet, for at udøve god kundeservice til dem alle sammen. Er det sådan størstedelen af arbejdsdagene ser ud, så er det selvfølgelig fantastisk, men det kan også måske være en smule trættende. Så hvordan kan du måske afhjælpe det?

Let tilgængelig mad

Hvis der ikke er tid i løbet af en vagt til at sætte sig ned og få noget mad, så kan det måske være endnu hårdere at holde det høje tempo i løbet af vagten. Og det kan klart være svært at give sig tid til at spise et ordentligt måltid inde bag ved, når der foregår en masse ting ude i butikken. Derfor kan I overveje om det ville lette den problematik med nogle let tilgængelig snacks i personalerummet, så dine medarbejdere hurtigere kan gå noget mad i maven i løbet af dagen, så de har bedre forudsætninger for at følge med niveauet ude i butikken. Det kunne for eksempel bestå sig i en frugtkurv, som du kan indgå en aftale med en virksomhed om, bliver varetaget af dem i en såkaldt frugtordning, for at gøre det lettest muligt for din butik. FirmaFrugt og frugtordninger til virksomheder. FrugtKurve og FrugtKasser til erhverv og kontoret. Så kan dine medarbejdere hurtigt få en lille pause og et stykke frugt inden de fortsætter det gode arbejde.

En passende vagtplan

Hvis det nu er en hændelse, der er sket i den seneste tid, er det ikke sikkert at butikkens vagtplan er opdateret til at håndtere al den kundeaktivitet, hvorfor dine medarbejdere måske skal løbe hurtigere, fordi de i virkeligheden er i undertal. Derfor kan det være denne skal revideres, således at der er nok på arbejde i de perioder, hvor der er en kundeoverflod.