Skal du holde en fest for gutterne, en polterabend eller en fødselsdag og overvejer du at hyre en stripper, men er i tvivl om, hvordan det foregår? Så er du kommet til det rette sted. Vi vil her forsøge at besvare de mest almindelige og gængse spørgsmål folk har, når de skal booke en stripper for første gang.

Hvad er en strip tease?

En strip tease er et erotisk show eller en erotisk dans, hvor kunstneren gradvist afklæder sig – typisk til musik og typisk på en pirrende og sensuel måde. Betegnelsen ’strip tease’ kommer fra engelsk hvor strip betyder at klæde sig af, mens tease betyder at pirre/drille.

Personen der udfører selve strip teasen kaldes som oftest for en stripper. Nogle strippere tilbyder også privat dans mod ekstra betaling.

I Danmark er strip tease i København det mest almindelige, hvor det finder sted på særligt udvalgte klubber og værtshuse.

Strip tease bliver også anvendt som motionsform i fitnesscentre under navnet stripfitness, på lige fod med mere traditionelle motionsformer som yoga, zumba og aerobics.

Hvor booker jeg en stripper?

Der findes bureauer i København samt det øvrige Danmark, hvor du kan booke en stripper til en privat fest. Det er altid en god idé at være ude i god tid – så er der nemlig større sandsynlighed for, at den stripper du havde udset dig, er ledig den pågældende dag.

Når du booker en stripper skal du sikre dig, at der er plads nok det sted, hvor stripperen skal udføre sin strip tease. Jo mere plads der er tilgængeligt, jo flottere og mere imponerende show vil stripperen typisk kunne udføre. De fleste strippere er dog gode til at improvisere og kan således lave flotte shows selv på begrænset plads. Sørg for at der er et lydanlæg eller lignende til rådighed, som stripperen kan afspille musik på til showet.

Hvor lang tid varer en strip tease?

Det er forskelligt hvor lang tid en strip tease varer. En standard strip tease varer dog typisk omkring 10 til 15 minutter.

Det skal du være opmærksom på

Når du booker en stripper, må du som udgangspunkt ikke tage billeder eller optage video medmindre der ligger en klar aftale herom med stripperen. Sørg desuden for, at der ikke er børn tilstede under selve showet. Det skyldes ikke, at strip tease er skadeligt for børn at overvære, men er derimod af hensyn til stripperen.