Spiller du i amatørband eller i et mere seriøst band, der endnu ikke har nået vejen til toppen, så er branding afsindig vigtigt for at gøre verden opmærksomme på jer selv. Jo flere folk der kender til jeres eksistens, jo større er chancen for at få nye følgere/fans. Og det er ikke kun fans der mangler. I skal ud og gøre hele verden opmærksomme på at i eksisterer, så i kan højne chancerne for nye spillesteder og nye chancer for at gribe mikrofonen, – og dermed få muligheden for at dele ud af jeres skønne musik til endnu flere.

Har du og dit band været så heldige at få en aftale i hus om en koncert på det lokale spillested, eller til sommerfesten i nabobyen, så er der rigtig mange forberedelser, man skal tænke på inden selve koncerten. Planlægning er Alfa Omega, for at man ikke glemmer noget i farten, og derfor er det vigtigt at lave en huskeseddel, med alt det der er værd at huske inden det givne arrangement.

På denne liste bør et af de vigtige punkter hedde: tryk på T-shirts.

Den er simpelthen uundværlig, hvis du gerne vil gøre dig selv en tjeneste og give dit band mulighed for at sprede sine ringe i vandet. Og det er der flere gode grunde til.

For det første så ser det bare den tand mere professionelt ud, hvis i alle har nogle smarte tryk på T-shirts, hvor i brander jeres band og logo. For det andet vil i fungerer som levende reklame for bandet, mens koncerten er i gang. Er i et nyt og ukendt band, så er det endnu vigtigere, at folk simpelthen får jeres band-navn ind med skeer. Det kan ikke blive FOR tydeligt! For nystartede bands skal jeres navn gerne gå igen, så mange steder som muligt, så det kan blive lagret langt inde på cortex, til folk nærmest ender med at drømme jeres navn i søvne efter aftenens koncert.

Og den sidste men nok allervigtigste grund til at det er en god idé at få lavet tryk på T-shirts, er for at i kan sælge dem til jeres groupies og nye fans.

For jeres fans er det en ekstra service, der kun kan give oplevelsen et ekstra dyk op ad rangstigen, når de skal vurderer dagens koncert. Det er lækkert som koncertgæst, at der findes disse muligheder, for har du været til dit livs koncert, så vil du helt sikkert elske, at du kan hive et minde med hjem fra oplevelsen. Er du interesseret i et tilbud på Tryk på T-shirt så kontakt Tex-tryk her.